Обадете се:0878 896 118

Абонаментна поддръжка

Абонаментна поддръжка на офиси, жилища, складове, търговски обекти и производствени помещения

serv-3
По договорка с клиента се извършват избраните от него дейности, съдържащи се в списъка на предлаганите от нас услуги:

 • Машинно пране на меки подови настилки и килими
  Извършва се с еднодискови машини при използване на висококачествен препарат, който осигурява отлично изпиране и освежаване на цветовете. След обработката течността се изтегля със смукачни машини, което осигурява отстраняване на всички намиращи се между влакната замърсители.
 • Машинно миене на твърди подови настилки
  Извършва се с високооборотни еднодискови машини и прилагане на екологичи почистващи и дезинфекциращи препарати. Събирането на почистващата течност със смукачни машини позволява постигане на идеална чистота и блясък на измитите повърхности. Когато миенето се извършва след ремонт или ново строителство се отстраняват по механичен начин всички замърсявания от строителни материали и бои.
 • Пране на мека мебел и тапицерии, вкл. и на автомобили на адреса на клиента
  Извършва се със специализирани екстрактори, при използване на висококачествен препарат, осигуряващ отлично изпиране и освежаване на повърхностите. Прилаганата технология не нарушава цветовете.
 • Миене на прозорци, дограма и витрини
  Използват се специализирани технически средства и препарати, които осигуряват постигане на идеална чистота и блясък на повърхностите. При ново строителство или след ремонт предварително се отстраняват монтажните лепенки и замърсяванията от строителни материали и бои.
 • Почистване на бани, тоалетни и сервизни помещения
  Извършва се с висококачествени почистващи и дезинфекциращи препарати. При ново строителство или след ремонт предварително се отсраняват замърсяванията от строителни материали и прах.
 • Почистване на кухни, шкафове и оборудване
  Извършва се с изполване на високоефикасни обезмаслителни и дезинфекзиращи препарати, които позволяват постигането на отлични резултати и идеална чистота.
 • Почистване на парапети, стълбища, преградни стени
 • Забърсване на прах от мебели, офис-оборудване, растения и др.
 • Влажно почистване на паркет, ламинат, балатум и др.

Фирма Гета 07
работи с висококачествени препарати за дезинфекция.

Нашите служители спазват всички хигиенно-санитарни мерки, с цел да осигурим Вашата безопасност.